marți, 24 martie 2009

Jesuse...in ce lume traim...

Scriu acum in timp ce ma uit ingrozit, socat, fascinat in mod negativ de ce se intampla la "domnuuul daan" (n.r. dan capatos) cum se cearta nikita cu un baiat, un nene, la vreo 30 si ceva de ani imbracat intr'un pulover in dungi si o sapca din care iese o coada ca cea a lui winneto.

Ideea povestii e ca "nenea" ala are un copil cu un handicap (lucru regretabil) pentru care nikita a incercat sa demareze o campanie de strangere de fonduri. Nu am inteles exact de la ce a pornit "balacareala" asta publica dar ceea ce m'a socat e ca acesti...aceste...vietati isi ureaza una alteia "sa iti moara copilu".

Pana la urma nici nu e importanta povestea, stiti genul acesta de ... hai sa ii numim personaje in lipsa de alt apelativ mai potrivit pe care nu il gasesc acum pentru ca pe fundal urla nikita.
Eu incerc sa gasesc un motiv rational pentru care oamenii se uita la astfel de emisiuni si la astfel de personaje. Cred ca ideea este ca lumea vrea sa se uite la altii despre care pot spune: fraateee, astia sunt mai penali, mai prosti, mai de kkt decat mine.

Breaking news: :-O :-O ... omu' ala a scos dintr'o sacosa, o sacosa ... a scos ... bluza de training a nikitei care ramasese la el acasa (nu inteleg de unde pana unde) si tineti'va bine...chilotzii nikitei... =(( ...
Domnuuu' daaaan, tocmai mancasem, domnuu' dan. De cee a trebuit sa faceti asta live??

Reluand, incerc sa imi fac ordine in ganduri, caut neuronul pierdut.
Nu, se pare ca nu, astazi refuza sa mai lucreze, a intrat in greva preventiva.
Se pare ca unul dintre sindicatele neuronilor din care face parte si al meu, denumit "Sindicatul Neuronului Singuratic" a trimis o scrisoare deschisa tuturor posesorilor de minim UN (1) neuron in care le cere, le recomanda, ii implora pe acestia sa refuze sa se mai uite la asa ceva. Daca acest lucru nu se va intampla sindicalistii ameninta cu sinucideri in masa, la ora de maxima audienta la televizor. (deja se duc tratative cu antena 1 si otv pentru ca trustul media pro a declarat ca nu este interesat de acest subiect pentru ca nu implica nici un fel de etnie minoritara din Romania).

Asadar, oameni buni, nu ma consider "salvatore de la patria", nu ma consider "alba ca zapada", imaculata si nepatata dar trebuie sa incercam sa facem ceva. Nu stiu ce.
Cred ca nu e corect ca fete, baieti de 12 ani sa se uite la televizor si sa creada ca cei pe care ii vad acolo sunt modele de urmat. Nu se poate asa ceva.

Probabil aceasta postare este incoerenta, pentru ca nu am avut chef sa citesc aberatiile mele :)).
Este totusi scris la cald, in stare de soc asa ca va rog sa ma scuzati.
In acest post autorul isi exprima direct sentimentele, intr'o stare de contemplare... bla bla bla...etc.

PS: dati'mi un comentariu ca sa stiu daca ati inteles ceva. va multumesc.

7 comentarii:

  1. Asta se difuzeaza pentru ca genu' asta de emisiuni consuma romanul. Grosul populatiei adora scandalul si-l mananca pe paine, pentru ca problemele d-astea inutile, gen cine se pune-n gura cu cine, iti creeaza iluzia ca esti activ intr-o viata pe care nici macar n-o ai.

    [ok, nici asta n-a facut sens, dar articolul tau are] :)

    RăspundețiȘtergere
  2. INfected -
    deci jur k chetia asta ce ai scris`o m`a facut sa rad cu lacrimi
    pfff
    dat fiind ca eu nu prea reushesc sa nu ma plictisesc pana citesc ceva despre parerile cuiva despre viatza cotidiana ce ai scris tu aici chiar merita citit ca iti da bunadispozitie
    jur :x
    ;;) bv ma :*

    RăspundețiȘtergere
  3. chestia* :> mi`o fost foame =))

    RăspundețiȘtergere
  4. ne ducem dracu toti frate

    RăspundețiȘtergere
  5. da,f tare ceva de la suflet,chiar esti bun la povesti si e siadevar

    RăspundețiȘtergere
  6. hai ca esti tare...serios acuma... tot la 1 sapt citesc si eu ce mai scri .. :)) interesante :P io zic sa faci o emisiune la radio sau ceva :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  7. fi egoist mah, dai in ****. si asa sunt pierduti :-??

    RăspundețiȘtergere