marți, 17 martie 2009

Unde e primavara de altadata???

Helloooo...suntem in martie...stiti, martie, luna aceea dragutza in care copacii ar trebui sa infloreasca, soarele sa ne zambeasca prima data ingaduitor dupa o iarna a naibii de urata.
Martie, luna pe care o iubeam pentru ca vedeam verde in jur, verdele acela crud, gingas...
Martie, luna in care fetitele isi scot "de la naftalina" fustitele lor scurte si colorate...
Martie, luna in care baietii incep sa viseze la cai verzi pe pereti (trebuia sa zic ceva si de ei pentru ca eu militez pentru egalitatea intre sexe...suuure)
Martie, luna in care intamplator sunt nascut si eu (mda, ms.)
Suntem la jumatatea lui martie dar simt k traiesc o toamna posomorata. Wtf is going on???

Eu am inteles ca e criza (pentru ca frate, se pare ca aceasta criza este sursa tuturor problemelor noastre, este scuza perfecta), ca lumea o ia razna complet din toate punctele de vedere dar nici luna asta, nici primavara nu este iertata??

Fac un apel catre "doamne-doamne" sau catre tanti romica jurca sa se ocupe, sa ne trimita si noua ceva soare si cateva grade peste 15 pentru ca vreau sa ma apuc si eu de niste activitati specifice sezonului. Vreau sa fug prin parc, sa mai joc un fotbal, un baschet cu baietii sau sa prestez una dintre activitatile nationale cum ar fi iesitul la "iarba verde", sa facem un foc, sa incingem un gratar, sa "mananca si gura noastra" un mic, "o ceafa da porc", sa bem o berica, sa aruncam un pet in padure (ceea ce, dragi copii, este complet gresit iar eu nu fac asta) etc.

Primavara este si sezonul ideal pentru combinatii, porniri de relatii din astea, asa ca totul e bine. Suntem pe treaba. Lucram la caz. Asadar fetelor, vi se pregateste ceva ( buna, buna asta).

Se pare ca primavara este si sezonul in care eu o iau razna, sezonul in care devin romantic, visator. "La naiba, in puii mei".

Iar acum, dragi prieteni ai blogului meu (daca exista vreunul :-S) sa urmarim corul copiilor de la scoala "Panselutza pansata" interpretand melodia inchinata acestei perioade a anului pe care EU si probabil dumneavoastra o asteptam. :D
Momentul cultural al acestui post:

Vine, vine primavara,
Se asterne'n toata tara,
Floricele pe campii
Hai sa le'adunam copii.

PS: i really need something :))))

2 comentarii:

  1. zici ca esti mircea badea
    tare asta

    RăspundețiȘtergere
  2. INfected -
    :)))))))
    eshti duuuus jur!da sa shti ca ai dreptate in mare parte.nu mai e ca alta data :| e mult mai frig si nu se mai simte acel "ceva" ce plutea prin aer la venirea unui noi inceput :> revenirea la viatza :)) ma simt ink moarta ...plm..fara niciun` chef de nimic :-s
    si..oo da!un gratar!k bine zici :-"
    chiar trebe..
    adik noah...e "ce traba,fra" =)) ;)

    RăspundețiȘtergere