miercuri, 11 februarie 2009

Asa nu se mai poate

Iata ca am ajuns in anul 2009, moment in care pot sa afirm ca asa nu se mai poate. Lumea o ia razna, iar in Romania lucrurile imi dau seama nu au fost in ordine niciodata.
Am ajuns la 18 ani sa spun ca trebuie sa se schimbe ceva, dar lucrurile nu se intampla asa din senin, noi trebuie sa na schimbam: eu, tu, vecina de la 2, proful care te streseaza, toti. Asta daca vrem ca lucrurile sa intre pe un fagas normal.
M'am saturat ca bogatii sa devina si mai bogati prin furtisaguri, prin afaceri cu statul. Este strigator la cer ca dupa aproape 20 de ani de la inceputul asa zisei democratii inca se mai fura "din pix".
Aceasta schimbare de care vorbesc cred ca este benefica pentru toti: pentru bogati: k sa nu mai fie o sansa atat de mare k cineva sa ii dea cu ceva in cap, sa ii fure banii din portofel si telefoanele pe care le are asupra lui iar pe cei saraci este evident de ce ar fi benefica o schimbare.
Trebuie ca noi sa luam atitudine impotriva politicienilor corupti, in primul rand pentru ca tot raul sunt ferm convins ca pleaca de la varf. Eu cred ca cei care fura, la propriu, din banii amaratilor nu trebuie sa poata puna capul linistiti pe perna inainte sa se culce. Sa ii fie putin frica de faptul ca intr'o seara cateva sute de manifestanti pot veni la el acasa si sa arunce cocktailuri molotov in "palatul" lui din nu stiu eu ce cartier de fitze din Bucuresti. Sa ii fie teama ca poate maine nu o sa isi mai vada "bijuteria" lui de masina pe care o conduce seara, pe 2-3 strazi, pentru ca pur si simplu nu are unde sa foloseasca sutele de cai putere de care dispune masina lui.
Uitati'va la greci, la sarbi...da frate, aia sunt oameni hotarati care nu accepta toate mizeriile politicienilor si care ori de cate ori ii deranjeaza ceva, ies in strada, manifesteaza, nu intotdeauna in cel mai frumos sens al cuvantului. Pana si elvetienii au iesit in strada si au demonstrat impotriva politicienilor, elvetienii ... incredibil.
Este imposibil ca noi sa mai traim in tara in care se fura arme din depozite militare, oamenii mor impuscati pe strazi iar politicienii canta "pusca si cureaua lata" batandu'si practic joc de noi, profitand de pasivitatea noastra extrema.

2 comentarii:

  1. deci is primu care da comment :-> ma simt foarte onorat dragi viitori cititori ai blogului lu mr grumy :)). cred k tie iti palcea melodia aia "pusca si cureaua lata" =))) btw.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar nu-i o idee rea sa facem o manifestatie ;)) :D cand o facem? :D :))))

    RăspundețiȘtergere