miercuri, 11 februarie 2009

Marian Cozma RIP

De ce a trebuit ca un om sa moara pentru a ne da seama ca in Romania mai exista oameni carora le pasa??
Acum cateva zile nu am pierdut doar o mare valoare a handbalului intern si international, am pierdut si speranta la o viata decenta, speranta la viata in principiu.
De ce nu suntem siguri ca putem iesi pe strada fara sa fim omorati de niste nenorociti?? Cer oare atat de mult??
Sper din tot sufletul ca cei care l'au ucis sa fie pedepsiti intr'un fel sau altul. Cei doi care au fost prinsi deja si care probabil vor ajunge la parnaie nu cred ca vor avea o viata foarte buna acolo. Sper sa primeasca aceleasi sanse pe care le'au dat si ei handbalistului roman cand i'au infipt cutitul in inima. Desi, probabil acolo se vor simti ca la ei acasa, avand multi prieteni vechi pe care ii vor intalni si isi vor face "prieteni" noi din randul gardienilor care ar trebui in mod normal sa se asigure ca prizonierii au parte de un regim de detentie asa cum merita.
Asistam la o tiganizare a europei, la o depravare morala, nu se mai tine cont de lege, de vreo judecata rationala, de nimic. Ne zbatem cu totii in aceiasi mizerie.
Asta ar trebui sa se schimbe. Lumea devine un ring de lupte, fara reguli, fara arbitrii, fara onoare, decenta sau orice urma de respect pentru semeni. Intr'o asemenea lume nu o sa ajungem decat, probabil, sa ne autodistrugem. Asistam la disparitia rasei umane, incet dar sigur.
Acum nu mai putem face nimic decat sa ii dam o decoratie post-mortem unui sportiv si sa impiedicam prin actiunile noastre ca astfel de tragedii sa se mai intample.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu